Waarom een interieurstylist inschakelen?

 

Een interieurstylist heeft de kennis en opleiding om creatieve en functionele oplossingen te bedenken die je wellicht zelf nooit bedacht had.

Wij bedenken combinaties van materialen en kleuren en brengen ze samen in een ontwerp. Rekening houdend met de behoefte en wensen van de klant.

We helpen met de juiste afmetingen te bepalen voor jullie ruimte. En bewaken jullie budget zodat je geen onnodige uitgaven hoeft te doen.

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je meer sfeer in je huidige huis? Of het nu om een luxe villa gaat of een appartement. Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag met je mee, zodat jouw interieur helemaal bij je past.  Van moodboard tot schetsontwerp en 3D visuals.

 

Kleuradvies

 

Wil je meer kleur in je interieur? Mis je eenheid? Weet je niet welke kleuren je kan combineren?

Kleur is één van de de grootste sfeermaker in je interieur. Bij een kleuradvies kom ik bij jou thuis en geef ik niet alleen advies over de juiste kleurencombinaties, maar ook over verf, behang, materiaalcombinaties voor vloeren, meubelen en accessoires.

Zo creëren we een sfeervolle en persoonlijke ruimte waar je je helemaal in thuis zult voelen.

Na een kleuradvies krijg je een dossier met de kleurcodes en/of behang en kun je perfect zelf aan de slag met je interieur.

 

€275

Indelingsadvies

 

Nieuw huis en nog onvoldoende gevoel bij de ruimtes? Kan die bank of eettafel er wel staan?

Ik kom bij jullie langs om de wensen te bespreken. Je ontvangt een 2D plattegrond met de indeling en maten. Ook krijgen je een aantal leuke tips die binnen de ruimte passen, zodat jij daarna zelf verder kan met de inrichting.

 

 • Intake aan huis
 • 2D indelingsplan
 • Maatvoering
 • Stylingtips
 • Eindpresentatie

 

€595

Totaal Interieurontwerp

 

Een andere woning of een compleet nieuw interieur nodig?

Ik kom bij jullie langs om de wensen te bespreken. Na de intake bij jouw thuis ga ik aan de slag met het moodboard. Zodra deze naar wens is, Ga ik aan de slag met het ontwerp. Van combinaties van materialen en kleuren tot het uitkiezen van het vloerkleed. Dit alles kom ik bij jou thuis presenteren.

 

 • Intake aan huis
 • Moodboard
 • 2D indelingsplan
 • Kleur- en materialenplan
 • 3D Visuals
 • Licht- en elektraplan
 • Shoppinglist
 • Stylingtips
 • Eindpresentatie

 

€895

 

Flitsadvies

 

Geen volledig interieuradvies nodig, maar net die kleine tips om jou huis wat meer thuis te maken?

Bij een flitsadvies kom ik bij jou thuis en geef ik direct advies waarna je zelf aan de slag kan met je interieur. Dit kan gaan over kleuren en materialen, verlichting, indeling, styling en alles wat jij wil weten om je interieur op te frissen.

Deze brainstorm sessie start aan 50 euro voor een uur en kan verlengd worden per halfuur voor 25 euro. Zo kun je zelf je budget bepalen.

 

Starttarief €50

Raamdecoratie op maat


Want mooie raamdecoratie maakt je huis helemaal af.
Gordijnen en jaloezieën zijn een belangrijk onderdeel van je interieur en dat wordt vaak vergeten. Het effect wordt vaak onderschat. Toch hebben ze grote voordelen.‚Äč Gordijnen kunnen helpen de perfecte sfeer te creëren in iedere ruimte. Natuurlijk zijn ze ook functioneel. Zoek je licht doorlatende gordijnen voor de woonkamer, verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of een tof speels gordijn voor de kinderkamer? Met een hele koffer stalen kunnen wij tijdens een advies aan huis precies gaan bepalen wat jouw interieur en woning nodig heeft .

 

Inbetweens
Rolgordijnen
Houten jaloezieën
Vouwgordijnen

 

GRATIS OPMETING & OFFERTE

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

* Exclusief reiskostenvergoeding vanaf 30km €0,25 per km 

Ook voor bedrijven is het interieur ontzettend belangrijk.

Voor een eerste indruk krijg je namelijk nooit een tweede kans. Het interieur moet representatief zijn, want je wilt een zo goed mogelijke indruk op je klanten achterlaten.

Daarnaast zegt een interieur veel over een bedrijf, zoals de huislijkheid, netheid en kwaliteit.

 

Wil jij als bedrijf een uitstraling creëren dat matcht met waar je als bedrijf voor staat?

Terugbelverzoek