Mijn naam is Lieke van der Veeken en ik ben het gezicht achter Liek Interior Design. Vanaf jongs af aan ben ik al creatief bezig met interieur. Ik tekende graag huizen op papier en ook mijn slaapkamer heeft talloze opstellingen gekend. De keuze voor de opleiding interieuradviseur was dan ook makkelijk gemaakt.
Na mijn opleiding ben ik begonnen als fulltime interieurstylist in een woonwinkel, maar omdat ik geen genoeg van het werk kon krijgen ben ik daarnaast mijn eigen bedrijf begonnen.

 

Mijn passie voor interieur zorgt er voor dat ik veelzijdig ben en elke dag bij wil leren over het vak. Ik streef ernaar om te groeien als zelfstandig ondernemer en wil dan ook graag een samenwerking aan gaan met verschillende partijen om zo voor iedere klant een advies op maat aan te kunnen bieden.  Hiermee hoop ik klanten te verrassen en te inspireren om net uit hun comfortzone te stappen. 
Mijn kracht ligt in het visualiseren van ontwerpen door 3D tekeningen en moodboards. Deze ontwerpen kunnen we realiseren door de samenwerking met verschillende partijen.

 

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je meer sfeer in je huidige huis? Op basis van jouw wensen stellen wij een plan samen wat het beste bij jouw behoefte past.

Terugbelverzoek